Termeni si conditii

Va multumim ca ati ales produsele si serviciile noastre.

I. Despre Noi
Serviciul https://www.lumen.ro este oferit de Badrom Activ S.R.L. cu sediul social in strada Nicolae G. Caramfil nr.85C ,Sc.2, Ap.57, sector 1, Bucuresti, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/14793/2014, avand cod unic de inregistrare RO33924067, denumita in cele ce urmeaza Societate.

Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta    Punct de lucru: Str. Bradesti nr. 8-10, sector 2, Bucuresti.
Prin e-mail:  vanzari@lumen.ro pentru vanzari
                        contact@lumen.ro pentru colaborari, parteneriate si alte informatii
Prin telefon  0751.150.853 si 021.210.80.87

II. Despre https://www.lumen.ro
https://www.lumen.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.
Prin utilizarea magazinului nostru virtual, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Va rugam sa cititi cu atentie. Informarea dvs cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul https://www.lumen.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele https://www.lumen.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale https://www.lumen.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a https://www.lumen.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul https://www.lumen.ro   intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul https://www.lumen.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului https://www.lumen.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a https://www.lumen.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile https://www.lumen.ro
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
https://www.lumen.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de https://www.lumen.ro . Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele https://www.lumen.ro; numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
https://www.lumen.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al https://www.lumen.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului https://www.lumen.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele https://www.lumen.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de https://www.lumen.ro ,cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs. 

VI. Procedura de cumparare

La plasarea unei comenzi, va rugam sa verificati cu atentie daca ceea ce comandati este ceea ce va doriti. Nu ne asumam responsabilitatea datelor oferite gresit, nici in cazul unei comenzi electronice, nici in cazul unei comezi telefonice (exemplu: cod de produs oferit gresit sau date de facturare si livrare oferite eronat).
Atunci cand confirmam o comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Momentul incheierii contractului il constituie momentul confirmarii de catre noi a comenzii, telefonic sau electronic (e-mail). Confirmarea comenzii se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Lumen.ro catre dvs, fara a necesita o confirmare de primire de partea noastra, si este urmata de trimiterea unui mesaj text (SMS) in care veti fi informat cu privire la intervalul livrarii si valoarea produselor comandate.
Nu consideram, in niciun moment, o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe https://www.lumen.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al https://www.lumen.ro 
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclusa, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

Livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe https://www.lumen.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar
https://www.lumen.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul https://www.lumen.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul https://www.lumen.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul https://www.lumen.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe https://www.lumen.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Lumen.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail vanzari@lumen.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Lumen.ro.
Incasarile prin card bancar online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor tale.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul https://www.lumen.ro  prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin https://www.lumen.ro urmand 3 pasi:

a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul „Comanda acum”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand „Pasul urmator”. Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate.

VIII. Livrarea produselor 
Termenul estimativ pe care vi-l comunicam pentru livrarea produselor comandate si care dealtfel este afisat odata cu prezentarea respectivelor produse, se refera exclusiv la zile lucratoare si este de 2(doua) zile din momentul confirmarii comenzii.
Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteti notificat in scris sau telefonic pentru confirmarea comenzii.
Costul transportului este gratuit, iar in caz de retur costul transportului este tot gratuit.
Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a Sameday. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale care insa nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, cuantumul acestora depinzand de distanta (km) dintre localitatile aflate in raza de acoperire a societatilor de curierat si localitatea pe care o indicati pentru a va fi livrata comanda.
Inainte de fiecare livrare, veti fi contactat de catre curier. In cazul in care curierul nu va gaseste la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data, dupa ce a restabilit contactul cu dvs. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 7 zile de la sediul curierului, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Lumen.ro. In cazul refuzului unui colet livrat de catre Lumen.ro, conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, sunteti de acord sa achitati in avans urmatoarea comanda, indiferent de valoarea produselor comandate.
Termenul de livrare afisat pe site va fi decalat in cazul sarbatorilor legale.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor concomitent cu fotografierea coletului in vederea dovedirii starii acestuia si intocmirea unui proces verbal impreuna cu reprezentantul societatii de curierat, proces verbal in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa ce se pot cumpara pe baza unei oferte de pret personalizate.

X. Descrierea si returnarea produselor
https://www.lumen.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, https://www.lumen.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de https://www.lumen.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Conform art. 9 din OUG 34/2014, puteti renunta la orice produs achizitionat online si care nu corespunde dorintelor sau asteptarilor dvs, in termen de 14 zile calendaristice, calculate de la ziua in care intrati in posesia produsului, fara sa justificati sau sa motivati aceasta alegere. Pentru a beneficia de aceasta modalitate de denuntare unilaterala a contractului, restituirea Produsului trebuie sa se faca exact in starea in care l-ati primit, in ambalajul original, nedeteriorat si sa fie insotit de toate accesoriile si documentele pe care le regasiti in contul dvs de client. Va vom restitui pretul achitat pe produs in maximum 14 zile de la data la care am primit Produsul (data recepţionarii in depozit a produselor care au facut obiectul vanzarii), in contul bancar pe care ni l-ati indicat. 

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. https://www.lumen.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.lumen.ro , transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe https://www.lumen.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale https://www.lumen.ro
https://www.lumen.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. https://www.lumen.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. https://www.lumen.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
https://www.lumen.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre https://www.lumen.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa https://www.lumen.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la https://www.lumen.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele site-ului https://www.lumen.ro , erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
https://www.lumen.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea https://www.lumen.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
https://www.lumen.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul https://www.lumen.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile https://www.lumen.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul https://www.lumen.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

Politica de confidentialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care informațiile dvs. personale sunt colectate, utilizate și distribuite atunci când vizitați sau faceți o achiziție de la https://www.lumen.ro/

INFORMAȚII PERSONALE PE CARE LE COLECTĂM

Când vizitați site-ul, colectăm automat anumite informații despre dispozitivul dvs., inclusiv informații despre browserul dvs. web, adresa IP, fusul orar și unele cookie-uri instalate pe dispozitiv. În plus, pe măsură ce răsfoiți pagini din site, colectăm informații despre paginile web individuale sau produsele pe care le vizualizați, ce site-uri web sau termeni de căutare v-au referit la site și informații despre cum interacționați cu site-ul. Ne referim la aceste informații colectate automat ca Informații despre dispozitiv.

Colectăm informațiile despre dispozitiv folosind următoarele tehnologii:

• Cookie-urile sunt fișiere de date care sunt plasate pe dispozitiv sau pe computer și conțin adesea un identificator unic anonim. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de dezactivare a cookie-urilor, vizitați http://www.allaboutcookies.org.

• acțiuni de urmărire a “fișierelor de jurnal” care apar pe site și colectarea datelor, inclusiv adresa IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de trimitere / ieșire și inregistarile de dată / oră.

• etichetele și pixelii sunt fișiere electronice utilizate pentru a înregistra informații despre modul în care navigați pe site.

În plus, atunci când efectuați o achiziție sau încercați să faceți o achiziție prin intermediul site-ului, colectăm anumite informații de la dvs., inclusiv numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail și numărul de telefon. Facem referire la aceste informații ca Informații despre comandă.

Când vorbim despre Informații personale în această politică de confidențialitate, vorbim atât de informații despre dispozitive, cât și de informații despre comandă.

CUM UTILIZĂM INFORMAȚIILE PERSONALE ?

Utilizăm informațiile despre comenzi pe care le colectăm, în general, pentru a onora comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informațiilor dvs. de plată, organizarea transportului și furnizarea de facturi și / sau confirmări de comenzi). În plus, folosim aceste Informații de comandă pentru comunicarea cu dumneavoastră.

În conformitate cu preferințele pe care le-ați împărtășit cu noi, vă vom oferi informații sau oferte pentru produsele sau serviciile noastre.

Utilizăm informațiile despre dispozitiv colectate pentru a ne ajuta să monitorizăm potențialele riscuri (în special adresa IP) și, în general, să îmbunătățim și să optimizăm site-ul nostru (de exemplu, generând analize despre modul în care clienții noștri navighează și interacționează cu site-ul și pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing și publicitate).

ÎMPARTĂȘIREA INFORMAȚIILOR PERSONALE & RETENȚIA DATELOR

Când plasați o comandă prin intermediul site-ului, vom păstra informațiile dvs. de comandă, considerate Necesare, pentru înregistrările noastre, cu excepția cazului în care și până când ne cereți să ștergem aceste informații.

Împărtășim informațiile personale considerate Necesare cu terțe părți pentru a ne ajuta să procesam si sa livram comenzile dvs, așa cum este descris mai sus.

Lista procesatorilor de date cu caracter personal considerati Necesari de operatorul magazinului online https://www.lumen.ro//index.php?page=gdpr pentru livrarea comenzilor primite de la dvs. Online.

De exemplu, utilizăm Furnizorul de plaforma de e-commerce ContentSpeed pentru dezvoltarea magazinului online – puteți citi mai multe despre modul în care ContentSpeed utilizează informațiile dvs. personale aici: https://www.contentspeed.com/legal/privacy.

De asemenea, folosim Google Analytics pentru a ne ajuta să înțelegem modul în care clienții noștri utilizează Site-ul – puteți citi mai multe despre modul în care Google utilizează informațiile dvs. personale aici: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/. De asemenea, puteți renunța la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

În cele din urmă, putem să folosim informațiile dvs. personale pentru a respecta legile și reglementările aplicabile, pentru a răspunde la o citație, mandat de căutare sau altă solicitare legală pentru informațiile pe care le primim sau pentru a ne proteja în alt mod drepturile.

DO NOT TRACK Rețineți că nu modificăm practicile de colectare a datelor și de utilizare a site-ului atunci când vedem semnalul Nu urmăriți (DO NOT TRACK) din browserul dvs. In acest caz, se vor folosi doar informatiile necesare pentru plasarea si procesarea unei comenzi, dar nu informatiile Statistice, Functionale sau de Marketing (profilare).

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

Dacă sunteți rezident european, aveți dreptul să accesați informațiile personale pe care le deținem despre dvs. și să cereți corectarea, actualizarea sau ștergerea informațiilor dvs. personale. Dacă doriți să exercitați acest drept, vă rugăm să ne contactați prin intermediul sectiunii: https://www.lumen.ro//index.php?page=gdpr

În plus, dacă sunteți rezident european, rețineți că vă procesăm informațiile pentru a putea îndeplini contractele pe care le-am putea avea cu dvs. (de exemplu, dacă faceți o comandă prin intermediul site-ului) sau pentru a vă urmări interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.

SCHIMBĂRI

Putem actualiza din când în când această politică de confidențialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificările aduse practicilor noastre sau din alte motive operaționale, legale sau de reglementare.

CONTACTEAZĂ-NE!

Pentru mai multe informații despre practicile noastre de confidențialitate, dacă aveți întrebări sau dacă doriți să faceți o plângere, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la adresa contact@lumen.ro sau prin posta folosind detaliile de mai jos:

Punct de lucru: Str. Bradesti nr. 8-10, sector 2, Bucuresti.