Lampi solare stradale

Descopera lampi solare stradale, care pot fi o solutie ideala pentru iluminatul stradal, iluminatul parcarilor si al terenurilor sportive. Designul modern, tehnologia avansata si economia de energie se unesc pentru a crea un mediu urban luminos.

Ce este o lampa solara stradala?

Lampile stradale sunt corpuri de iluminat special concepute pentru iluminarea drumurilor publice, a spatiilor verzi (terenuri, parcuri, locuri de joaca pentru copii), precum si pentru zonele de gradina si curti. La noi vei putea gasi variante alimentate de soare sau de reteaua electrica centralizata si dotate cu tehnologie de ultima ora, ideale pentru mentinerea sanatatii corpului, protejarea mediului, economisirea banilor si reducerea poluarii.

Beneficiile lampilor solare stradale

Aceste lampi sunt printre cele mai populare forme de iluminat, oferind numeroase avantaje. Ele se încarcă de la lumina soarelui, sunt prietenoase cu mediul inconjurator, consuma putina energie si nici nu sunt periculoase pentru sanatatea ta sau a celor din jur. In plus, sunt foarte usor de montat in orice loc, nefiind prevazute cu fire sau prize inestetice.

De ce sa optezi pentru lampi solare stradale?

Daca iti doresti sa amortizezi cheltuielile pe termen lung pentru iluminarea stradala a unei localitati, a unei parcari sau a unui spatiu verde, atunci cu siguranta lampile solare strada sunt solutia ideala. Astfel vei avea parte de un consum redus de energie electrica si de costuri de mentenanta mai scazute. Nu doar atat, dar lampile solare stradale asigura inclusiv protectie dupa lasarea intunericului, sunt durabile si reprezinta o optiune sanatoasa pentru toti beneficiarii.

Cum aleg o lampa solara stradala?

Cauti lampi solare profesionale? Noi iti oferim produse de calitate, dotate cu tehnologie premium si functii utile. Alege lampi solare stradale premium, din materiale de calitate. Astfel, beneficiezi de un produs durabil, care sa nu aiba nevoie de lucrari de mentenanta.

O investitie care merita!

Costul de achizitie pentru o lampa solara stradala poate fi mai mare decat in cazul unor lampi stradale traditionale, alimentate cu energie electrica de la retea, insa investitia se amortizeaza in timp. Becurile led isi pierd din putere odata cu trecerea timpului si trebuie inlocuite, dar rezista mult mai multe ore decat becurile obisnuite.

Economiseste eficient!

Pentru eficienta, iti recomandam sa optezi pentru lampi solare cu senzor. Acestea functioneaza pe acelasi principiu ca o lampa solara stradala clasica, insa se aprind doar atunci cand detecteaza miscare.

Pentru ca ne dorim sa fii mereu multumit, ti-am pregatit o gama foarte variata de produse, inclusiv lampi solare pentru zone comerciale. Bucura-te de iluminarea perfecta cu lumen.ro!