Despre noi

Lumen.ro este un magazin online, creat de Badrom Activ, o companie specializata in comercializarea de produse pentru industria auto si produse pentru iluminat care folosesc energia solara.

De ce Lumen ? 
Lumenul (simbol: lm ) este unitatea de măsură a fluxului luminos , o măsură a cantității totale de lumină vizibilă emisă de o sursă pe unitatea de timp, în Sistemul Internațional de Unități (SI). Fluxul luminos diferă de putere ( flux radiant ) prin aceea că fluxul radiant include toate undele electromagnetice emise, în timp ce fluxul luminos este ponderat conform unui model (o „ funcție de luminozitate ”) a sensibilității ochiului uman la diferite lungimi de undă , această ponderare este standardizată de CIE și ISO . Un lux este de un lumen pe metru pătrat.
Lămpile utilizate pentru iluminat sunt de obicei etichetate cu puterea lor de lumină în lumeni și, în multe jurisdicții, acest lucru este cerut de lege.
O lampă fluorescentă compactă spirală de 23 W emite aproximativ 1.400–1.600 lm. Multe lămpi fluorescente compacte și alte surse alternative de lumină sunt etichetate ca fiind echivalente cu un bec incandescent cu o putere specifică. 
La 1 septembrie 2010, legislația Uniunii Europene  impune ca echipamentele de iluminat să fie etichetate în primul rând în ceea ce privește fluxul luminos (lm), în loc de puterea electrică (W). Această modificare este rezultatul Directivei UE privind proiectarea ecologică a produselor care consumă energie (EuP). De exemplu, conform standardului Uniunii Europene, un bec eficient din punct de vedere energetic care pretinde a fi echivalentul unui bec de tungsten de 60 W trebuie să aibă o putere luminoasă minimă de 700–750 lm. 

(text preluat de pe Wikipedia)

Angajamentul nostru pentru oferirea de solutii de utilizare a energiei solare a deschis calea pentru crearea acestui magazin online, care se concentrează pe tehnologii de iluminat solare de calitate premium. Toate produsele sunt fabricate la cel mai ridicat nivel de siguranta, din materiale de buna calitate si cu o garantie reala oferita de catre producator. Produsele pe care vi le oferim sunt incadrate la nivelul de protectie impotriva intemperiilor IP65, fac parte din categoria de produse premium la preturi foarte competitive si au certificarile pentru folosinta existente in Uniunea Europeană, inclusiv ISO9001, ISO14000, ISO45001.

Lumen.ro este furnizorul de soluții de top în domeniul iluminatului solar și furnizeaza produse de o calitate superioara unei piete in continua crestere.

Descopera calitatea si conecteaza-te cu soarele!

Lumen.ro este un site de vanzare online, proprietate a Badrom Activ SRL, companie cu capital 100% romanesc.

Livrare gratuita 
Pentru comenzi din Romania 

Plata online cu cardul
Plateste in siguranta cu cardul 

Retur gratuit
In termen de 14 zile

Achizitionare in rate
In curand