Cum cumpar?

Cum cumpar ?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe https://www.lumen.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al https://www.lumen.ro
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclusa, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat „comanda”, produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:
– Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.
Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul „In curs de confirmare”. In momentul procesarii comenzii veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii „Comanda confirmata”.
Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Pentru a inregistra o comanda telefonica va trebui sa sunati la numarul de telefon 0751.150.853 sau 021.210.0.87, de Luni pana Vineri intre orele 09:00 – 17:00
Cum platesc ?
Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau la livrarea produselor. Lumen.ro isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau card bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre noi la adresa de e-mail vanzari@lumen.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Lumen.ro.
Incasarile prin card bancar online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor tale.
Livrarea
Livrarea produselor se va efectua prin intermediul firmei de curierat Sameday.
Termenul estimativ pe care vi-l comunicam pentru livrarea produselor comandate si care dealtfel este afisat odata cu prezentarea respectivelor produse, se refera exclusiv la zile lucratoare. Acest termen este de 2(doua) zile din momentul confirmarii comenzii.
Livrarea produselor noastre are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Inainte de a va fi onorata o comanda plasata pe site-ul nostru, sunteti notificat in scris sau telefonic pentru confirmarea comenzii.
Costul transportului este in sarcina vanzatorului, iar in caz de retur taxa de transport se achita de catre client.
Livrarea gratuita sau preturile de livrare comunicate sunt valabile doar pentru livrarile efectuate in raza de acoperire a Sameday Curier. Pentru locatii aflate in afara acestei acoperiri se pot percepe taxe de transport aditionale care insa nu pot fi stabilite si comunicate anticipat, cuantumul acestora depinzand de distanta (km) dintre localitatile aflate in raza de acoperire a societatilor de curierat si localitatea pe care o indicati pentru a va fi livrata comanda.
Inainte de fiecare livrare, veti fi contactat de catre curier. In cazul in care curierul nu va gaseste la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord si in conformitate cu programul de lucru al firmei de curierat, acesta va reveni inca o data, dupa ce a restabilit contactul cu dvs. Daca coletul nu va fi ridicat in termen de 7 zile de la sediul curierului, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Lumen.ro. In cazul refuzului unui colet livrat de catre Lumen.ro, conform comenzii efectuate pe site-ul nostru, sunteti de acord sa achitati in avans urmatoarea comanda, indiferent de valoarea produselor comandate.
Termenul de livrare afisat pe site va fi decalat in cazul sarbatorilor legale.
Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor concomitent cu fotografierea coletului in vederea dovedirii starii acestuia si intocmirea unui proces verbal impreuna cu reprezentantul societatii de curierat, proces verbal in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Livrare gratuita 
Pentru comenzi din Romania 

Plata online cu cardul
Plateste in siguranta cu cardul 

Retur gratuit
In termen de 14 zile

Achizitionare in rate
In curand