Lampi solare cu senzor de miscare

Descopera lampi solare cu senzor de miscare, potrivite pentru iluminatul temporar al cailor de acces. Acestea vor reactiona la miscare, oferind lumina necesara in functie de reglajul senzorului.

De ce sunt utile lampile solare cu senzor?

Pentru a avea mereu calea luminata, chiar si dupa lasarea serii, poti opta pentru o lampa solara cu senzor de miscare. Aceasta este potrivita pentru fatada casei, terasa, gradina sau garaj, adaptandu-se oricarui spatiu rezidential sau chiar comercial. In plus, te vei simti in siguranta, intrucat fiecare pas pe care il faci declanseaza iluminatul.

Cum functioneaza aceste lampi solare cu senzor de miscare?

Acumulatorul cu incarcare solara din dotarea acestui corp de iluminat pentru exterior il face sa fie un produs eficient, economic, dar mai ales ecologic. Senzorul declanseaza lumina doar atunci cand detecteaza miscarea, asigurand vizibilitatea de care ai nevoie.

De ce sa optezi pentru o lampa solara cu senzor?

Pe timp de zi, o lampa solara cu senzor de miscare este o decoratiune estetica de exterior. O poti monta cu usurinta oriunde, nefiind nevoie de cabluri de alimentare. Aceasta se incarca la lumina naturala ziua, iar datorita senzorului de prezenta, functioneaza numai pe intuneric si doar in momentul in care detecteaza miscare.

Garantia calitatii lampilor solare cu senzor de miscare

Lampile solare cu senzor comercializate de lumen.ro sunt foarte rezistente, usor de utilizat si instalat. Produsele comercializate de noi au rezistenta indelungata, functionalitate indiferent de conditiile meteorologice. Scapati de cabluri si bateriilor!

Ne dorim sa fii mereu multumit, astfel ca ti-am pregatit o varietate de dispozitive prietenoase cu mediul, inclusiv sisteme de supraveghere solare. Bucura-te de confort si de siguranta cu produse de pe lumen.ro!