Lampi solare de perete

Descopera lampi solare de perete, o solutie pentru exteriorul casei tale. Eficiente, durabile si usor de instalat, aceste lampi te vor surprinde prin designul lor modern si eficienta energetica remarcabila. Transforma-ti curtea intr-un loc magic alegand o lampa solara de perete!

Care sunt beneficiile lampilor solare de perete?

O lampa solara de perete va lumina spatiul in care este amplasata, dar poate juca si un rol foarte important in estetica locuintei. Ai posibilitatea sa le folosesti pentru a lumina aleile, a evidentia o parte unica a decorului gradinii sau pentru a oferi vizibilitate pe terasa dupa apusul soarelui. Astfel te vei putea bucura mai mult timp de serile lungi si placute de vara!

De ce sa alegi lampi solare de perete de la lumen.ro?

Punem pret pe calitate, astfel ca ti-am pregatit numeroase variante de lampi solare de diferite intensitati si dimensiuni. Ne dorim sa te bucuri doar de produse de calitate, care iti confera siguranta si contribuie la crearea unui design atragator!

Alege varianta solara pentru iluminarea gardului

Daca doresti ca lumina sa faca parte din design, atunci o lampa solara instalata eficient pe gardul proprietatii poate fi solutia ideala. Iluminatul potrivit te ajuta sa petreci cat mai mult timp in curte dupa lasarea serii, avand vizibilitate oriunde ai nevoie.

Unde pot monta lampa solara de perete?

Functionand pe baza luminii solare, acestea pot fi montate fara probleme pe terase, garduri, la piscine si in sere. Anumite modele sunt foarte versatile, putand fi folosite si ca lampi de gradina daca le adaugi la baza statuilor, fantanilor sau a altor puncte de interes.
Asigura-te ca le instalezi intr-un loc insorit, astfel incat sa capteze energia necesara in timpul zilei pentru a functiona noaptea. In plus, lampile solare ofera siguranta si protectie, ajutand la iluminarea punctelor vulnerabile din jurul casei si descurajand intrusii. 

Economiseste eficient!

Pentru eficienta, iti recomandam sa optezi pentru lampi solare cu senzor, care se vor aprinde de fiecare data cand vor simti miscare in jur. In plus, luminile alimentate de energia solara capata din ce in ce mai multa popularitate datorita costurilor eficiente, rezistentei indiferent de conditiile de vreme si varietatii modelelor.