Lampi solare

Descopera lampi solare de calitate premium comercializate pe lumen.ro . Toate produsele sunt fabricate la cel mai ridicat nivel de siguranta, din materiale de buna calitate si cu o garantie reala oferita de catre producator.

Care sunt avantajele unei lampi solare?

Nivel de poluare redus;
Cheltuieli minime;
Sustenabilitate;
Montaj usor.

Lampile solare funcționează în zilele înnorate?

Da, lampile solare functioneaza in zilele innorate si ploioase. Acestea sunt rezistente la apa si sunt dotate cu baterii pentru a stoca energie si in zilele innorate.

De ce sa aleg lampi solare cu senzor de miscare?

Oferta noastra include o gama variata de lampi solare cu senzor de mișcare care se vor aprinde automat atunci cand cineva se apropie. Aceasta functionalitate crește siguranța și confortul dvs, prelungind astfel timpul de funcționare al lampii solare.

Iluminare solară ecologică
Lampile solare reprezinta o solutie de iluminare durabila pentru gradina, terasa sau balconul dvs. Nu veti avea nevoie de electricitate pentru alimentare, deoarece lampile solare isi extrag energia exclusiv din soare. Lampile solare pot fi pozitionate flexibil, in functie de necesitati.
Lampile solare ilumineaza spatiile exterioare si creeaza o atmosfera placuta si confortabilă, invitandu-va sa petreceti timp de calitate in aer liber chiar si dupa lasarea serii. Lampile solare incorporează o baterie in care este stocată energia solară, precum și LED-uri de lunga durată si eficiente din punct de vedere energetic.

Cum functioneaza lampile solare?
Lampile solare sunt compuse, in general, din panouri solare, surse de lumina LED, baterii de stocare, senzori de miscare si altele. Lampile solare se bazează pe procesul fotovoltaic, care permite celulei solare să transforme lumina solară în energie electrică utilizabilă.

Categorii de lampi solare disponibile 
Propunem o gama varianta de lampi solare, pentru intrebuintari multiple: lampi solare de perete, lampi solare de gradina, lampi solare pentru zone comerciale, lampi solare stradale. Astfel va veti putea bucura de iluminare ecologica, cu energie solara!